Gårdagens shoppingrunda

Förmiddagen igår bestod av ett par ärenden på stan, samt att vi handlade hem det viktigaste i matväg. Det var ju Linus första skoldag för terminen också, så vi fick stressa hem för att hinna till 13.10 då han slutar. Men under eftermiddagen bestämde jag mig för att dra in till stan igen!

Jag var ju tvungen att kolla efter något lämpligt att ha till helgen, på mammabloggkryssningen. Nu när jag faktiskt kan köpa kläder i fysiska butiker (det var jag för stor för tidigare) så är det verkligen supersvårt. Man hittar sällan "den där" om ni förstår vad jag menar? Men till slut så - jag hittade två klänningar, en vit och en svart - får se vilken det blir att jag använder. Hittade dessutom en ny "tutthållare" som smågrabbarna säger, kan ju behöver efter att dom halvt som halvt dunstat...

Även barnen hittade lite smått och gott. Ja, för givetvis får de också kolla runt lite när mamman i huset är i shoppartagen! :) Den enda som blev utan just igår var Noah - men det kompenserades han för på BR Leksaker sen ;) De andra hittade tröjor - både t-shirts och långärmade. Och ingenting i svart - det gillas! Lite färg i vardagen är aldrig fel!


  • Shopping
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer