Geggamoja - perfekt för våra kids!

Härliga, underbara Geggamoja-ränder!

Jag tokälskar verkligen Geggamojas kläder, så gissa hur mycket jag väntat på det paket som levererades i torsdags? Jo, massor såklart! Geggamoja är geggamoja - svårslaget!

Eftersom våra barn är de kladdgrisar de är så fick de snällt vänta med de fina kläderna till påskafton - så igår hade de kläderna på sig - och jag kunde inte älska synen mer! Dessa ränder, dessa klara färger - jag vart lite fnoskig där ;) Dessutom ligger blått och turkost mig varmt om hjärtat!

Noah har en dress (ziptröja och långbyxor) i mörkturkost/ljusblått.
Jonathan kör detsamma i turkost/vitt.
Rasmus har en t-shirt i blått/turkost tillsammans med ett par grå collegeshorts.


Som småbarnsförälder har man ju lärt sig att uppskatta kvalitetskläder som håller för många tvättar. Då menar jag kläder som inte nopprar sönder eller tappar färg efter två, tre omgångar i maskinen. Det är det som gör Geggamojas kläder så bra. Färgen är lika fin även efter 20 tvättar som när du precis köpt plagget, och nopprar - det gör de inte överhuvudtaget!

Våra killar älskar dessa kläder, liksom jag. De är mjuka och följsamma vilket märks tydligt när de leker. Noah kryper ju både högt och lågt, springer hukad, klättrar överallt osv - men dessa kläder får sitta på hela tiden.

Något annat jag uppskattar med just Geggamoja är muddarna! Muddarna är långa (men inte alltför långa) vilket gör att de kan användas länge. Antingen viker man upp dom, eller så har man de nere vilket gör att kläderna håller länge även när det gäller storleken! Jonathan har 98/104 nu men dessa kläder passar även på Rasmus som kör 110!

Gillar

Kommentarer