Glatt överraskad av Babybjörn

Tidigare har jag enbart kört med Babybjörn Miracle bärsele, men Noah blev snabbt för tung för att jag skulle orka med att bära omkring honom på magen. I övrigt älskade jag selen, och jag har den kvar till nästa knodd också, såklart! :)

Nu har jag fått chansen att testa Babybjörns bärsele "One", och jag måste ärligt säga att jag är glatt överraskad. Noah sitter i selen, (eller säger man hänger?), på ryggen. Det känns inte ens. Bärselen är väl genomarbetad, den är genomtänkt och gör att man inte alls känner av vikten på ungen som sitter i den. Underbart!
Noah väger ju 13-14 kilo i dagsläget och älskar att bli buren. Att ha honom i selen var en enkel match, så nu har jag lösningen på Baby- och barnmässan nästa helg. Noah i sele, de andra i dubbelvagnen. Hur bra som helst (om vi inte nöjer oss med att bara ta med en sulky till Jonathan då).

Egentligen kanske det inte är så förvånande, om man tänker efter. Babybjörn har ju tillverkat bärseler länge nu, och varje sele har utvecklats och varit bättre och bättre. Så visst förstod man att denna dagen skulle komma - då de kommer ut med en sele anpassad för att passa barn från nyfödd (3,5kilo) till 3år (15kilo) - även på ryggen!

Om någon frågar mig om råd när det gäller bärsele kommer jag utan tveka att rekommendera just Babybjörn One, och det är med handen på hjärtat. Jag älskar den!
  • Leksaker
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer