Golvet är på väg


Bild lånad från Bjoorn.se

Åh, jag måste säga att jag toklängtar efter nästa vecka! I mitten på nästa vecka får vi nämligen hemleverans av något vi väntat på ett tag nu, vårt nya golv! Har precis tagit emot min orderbekräftelse!

Vår hall står redo för en total omvandling, och i garaget har vi grunden till den nya väggen som ska upp. Så i helgen vet vi vad vi ska göra; bygga vägg. I nästa vecka kommer golvet och då blir det golvläggning för full hals. För mid är det första gången jag lägger golv överhuvudtaget - Conny har gjort det förut.

Vi ser båda den nya hallen framför oss, och har längtat som tokar tills det ska bli klart. Nu äntligen, nu försvinner det gamla. Jag är inte så jätteförtjust i att ha samma golv överallt, det är liksom öppet mellan hall, matplats och kök, därmed samma tapet och golv. Nu blir hallen avgränsad med väggar och valv, sen en helt ny stil.
Golvet som ska läggas kommer från bjoorn.se och är ett naduragolv. Ett naduragolv känns som ett klokt val i en hall, en shysst slitstyrka och bra slagtålighet - det känns som detta kan hålla i många år! En hall utsätts ju dessutom för ganska mycket slitage, med tanke på skor, sand och annat som barnen kan dra med in. Man springer in och ut, och ja - det blir lite slitet. Men med detta golv känns det som om man ska kunna ha ett fint golv trots det! Vårt naduragolv i hallen kommer vara av skiffervariant, för att få en mer stenliknande stil. Precis som jag vill ha det.Kan tillägga att det även levereras golv till ett annat rum, en helt annan stil, ett helt annat golv. Ja, vilket rum och vilket golv får ni se :)

Gillar

Kommentarer