Goodiebag

Med oss hem från bloggbrunchen följde ju en stor goodiebag. Mycket fint där i kan jag lova – en del bra att ha, en del vardagsprylar och en del ”lite extra”.
Häromdagen pratade grabbarna om att köpa en vattenkanna, så gissa lyckan i Jonathans ögon när han såg vad som stack upp ur min påse?

Och Rasmus som älskar solglasögon vart eld och lågor när han såg vad Geggamoja skickat med! Ett par strumpor till mig från House of Lola och en matkasse från Coop är sjukt uppskattat!

Sponsorerna till goodiebagen är företag som alltså kommer vara med på Baby & Barn – behöver jag ens säga att jag toklängtar till nästa helg? Vissa av dessa företag är helt okända för mig, andra är välbekanta. Så årets mässa kommer jag frossa i båda nya pärlor och gamla godingar – det är väl då det blir som bäst? ?
Ska du dit? Vilken monter kommer du besöka först?

Goodiebagen innehöll vattenkanna (Blomrum.se), solglasögon och nyckelband (Geggamoja), mockasiner och möjlighet att hämta upp en goodiebag (Tassa), fri entre till Alfons Åbergs Kulturhus, presentkort (SPOJL), isbjörnsnalle (Isbjörn Of Sweden), MAM perfekt napp (MAM), Eko matkasse och värdecheck (Coop), strumpor (House Of Lola), presentkort på kurs (Lillugglans BVC), snuttefilt och postcards (Fine), fria träningstillfällen (Elixia), vitaminer (Acrilex), matskedar (Rätt Start), Squeezy spoons (Bambino), julle einrad (Filurdesign), ”porr för nyblivna mammor” och ”porr för kvinnor” (Glimra Förlag)
Tidning från Vi Föräldrar, Föräldrar och Barn & Babyproffsen.
Rabattkod från Geggamoja och PO.P samt lite brochyrer och information.

Tusen tack än en gång, både Baby&Barn och Valentin & Byhr för att lilla jag fick komma! ?

  • Events
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer