Goodiebags

Som jag skrev igår så fick vi en hel del vinster och goodiebags med oss hem från Mammamingel 2013 och jag tänkte visa er vad just jag fick med mig. Av förklarliga skäl kommer jag inte kunna lägga upp någon länklista till sponsorerna, ni förstår nog varför ;) Vi fick sex stycken goodiebags av arrangörerna, sen en speciellt av Cura apoteket och en av Mekonomen. De sista bilderna är vinster.

Goodiebag 1: Bland annat namnband, tröja till mig, body stl 68, ceasardressing, tacospett, tvål, vitamin well, dregglis från lillagrodan design, mintpastiller osv.
Goodiebag 2: Bland annat strumpor, NS keps, napp, barnsemesterkort, snuttefilt, napphållare och godis.
Goodiebag 3: Bland annat solglasögon, mössa, teer, produktcheck, godis, prover m.m.
Goodiebag 4: Bland annat tamponger, hårspray, produktprover, neccessär, ansiktsmask, mascara m.m.
Goodiebag 5: Bland annat sköljmedel, rengöringsmedel, vattenflaska, tvål, trasor, produktcheckar, fitnessnudlar, tidningar, godis, majs, glass, knäckebröd och annat bra-att-ha!
Goodiebag 6: Böcker och pinofilm


Goodiebag från Mekonomen: Nyckelband, vagnmynt, parkeringsbiljettshållare, bilschampo och tvättsvamp. Nyckelbland och godis fick vi också - och en ballong! ;)

Goodiebag från Cura apoteket: Flera produktprover från dom, tillsammans med vatten för ond hals, SB12, weekendpaket (bland annat skoskavsplåster - till min stora glädje!) och nezestrips.

Sen kommer vi till vinsterna, det var ju som sagt inte en vinst, inte heller en vinst per person. Här snackar vi vinstregn! Jajamen, här kommer mina vinster dårå, vad det är låter jag bilderna själva tala om:

  • Events
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer