Gooooodiebag!

Kanske är hög tid att visa er den smått otroliga goodiebag vi fick på mammabloggkryssningen? :)

Abooh sponsrade med Bugslock som håller myggen borta. Den lär användas vid nästa skogsbesök, allt är värt att testas mot de envisa små kräken! De sponsrade även med en smidig Vapur vattenflaska, med karbinhake och som går att rulla ihop när den är tom.
Amanda EgilsonBy hand and heart sponsrade med jättefina armband
Babyshop sponsrade med en klädmärkpenna Bigsmallcompany sponsrade med kanonbra glasflaskor (650ml) från Life factory, nappar från Natursutten & nedspolningsbara våtservetter från Jackson reece, Kan ju tillägga att nappen var superpoppis här hemma, Noah älskade den - och glasflaskan lär bli välanvänd då vi ofta (!) har vatten med oss när vi ska någonstans. Bodystore sponsrade med Eko barnhudolja och Chiafrön. Careb sponsrade med nappflaskan Tommee Tippee Colgate sponsrade med en varsin flaska sköljmedel - något som verkligen går åt här hemma! Edet sponsrade med en Torky-hållare
Flux sponsrade med 2 små flaskor munskölj Fyndiq sponsrade med presentkort på 149kr Garant sponsrade med en tacosås och en burk med Salsa roja Kavat sponsrade med en liten barnbok. Kylskåpspoesi sponsrade med det omtalade och underhållande spelet Mammasnack
Libero sponsrade med provflaskor på deras babyprodukter Libresse sponsrade med två små paket tamponger Midsona sponsrade med Friggs te och blutsaft Namnband sponsrade med rabattkod på antingen 50 st vävda namnband i polyester att sy på eller 60 st stryka-på namnlappar Från Oscarclothilde fanns en väldigt fin brevpress med motivet av en fågel. Eftersom jag har ap-tokiga barn så bytte jag med Miku, så jag fick en apa :) Panduro sponsrade med ett smyckeskit där du skapar ett eget fint armband Rapunzel sponsrade med blandade skönhetsprodukter SB12 sponsrade med SB12 Boost.
Solentro sponsrade med presentkort på 250kr
Tena sponsrade med trosskydd

Topmodeldrinks sponsrade med topmodeldricka, vi fick alla 3 drickor var i goodiebagen!
Tupperware sponsrade med en liten salladsbehållare Vanish sponsrade med den rosa och den vita Vanishburken, ja - två fullsizeförpackningar! :)
Vitamin Well sponsrade med deras Steviadryck
Weleda sponsrade med ögonkräm
Loppi sponsrade med Loppis “Dagispåse” som användes som goodiebagpåse :)


Jag som hade räknat med en mindre goodiebag än förra året vart ju aningen förvånad då dessa kom fram. Och så mycket bra grejjer! Helt otroligt! Vattenflaskorna, sköljmedel, namnbanden, Vanish osv - sånt som går åt i varenda hem ju! Verkligen uppskattat!

Tusen tack Johanna (mammabloggkryssningen.se), Madeleine (mgroup.se)
för årets grymma mammabloggkryssning och tillhörande goodiebag!


Mer om kryssningen kommer senare ikväll!

Gillar

Kommentarer