Grattis pappa!

Idag var det pappas dag, så jag och barnen pallrade oss ut dit på eftermiddagen. Conny kommer ju till jobbet ändå eftersom vi har svärmors bil till låns de här dagarna - tacksamt nog! Jag uppskattar inte alls "söt tårta" som jag gjorde förr, vilket gjorde att jag gladeligen gjorde en smörgåstårta då pappa själv uttryckte en önskan om det efter att jag frågat. Som en liten extra kärleksförklaring blev det ett hjärta av räkor idag, dagen till ära :)

Tårtan verkade gå hem då alla åt av den, och Linus har redan sagt att han absolut vill ha en precis likadan när han fyller år! Exakt likadan! Måtte jag bara komma ihåg det - tur att den finns på bild nu!

Som pricken över i:et så ställde sig lillasysters karl i köket och donade med en överraskning. Kokos- och hallonstubbe! Jag hade inte en aning om att han kunde fixa till såna där grejjer, men den där stubben var som... ja vad säger man? En orgasm i munnen? Låter måttligt otrevligt i skrift kanske, men den var verkligen supergod! Det där lär han få göra fler gånger!
Jag och Noah delade på en bit - och Rasmus tog sig några skedar från våran bit han också ;) Maräng är ju ändå maräng - så jag vågar inte ta så mycket av det...

Pappa verkade vara nöjd med dagen iallafall - det är huvudsaken! Kläder, grilltillbehör, blommor, skraplotter och fika! Och en massa lek av barnbarnen... visste inte riktigt vad det skulle sluta ett tag, men pappa visade sig vara ganska tålig ?

Gillar

Kommentarer