Grattis till tre lyckliga...

Lite sent om sidor är det dags att presentera de tre lyckliga vinnarna som vunnit mina tre senaste tävlingar. Först vart det barnen som var krassliga här hemma, sen åkte jag själv på något som jag trodde var en ordentlig förkylning - men som visade sig vara en ordentlig dos av pollenallergi. Jo, jag tackar jag!
Men med lite Loratadin i kroppen känner jag mig som människa igen, och nu orkar jag med att sitta vid datorn och tänka samtidigt - en förutsättning för att lyckas åstadkomma något annat än en och annan facebookstatus! ;) Nåväl, tre vinnare var det ja. Hoppas att era vinster kommer till användning :)
"Läcker, lustlockande, nyfiken" var väl tre passande ord för en Rabbit Vibrator från Bordello.se!? Det tycker Linda iallafall - vinnaren av läckerbiten! Kontakt har skett via mail!

Bilservicen hos Vianor gick till Hanna som behöver fräscha upp bilen inför sommaren. Ett presentkort värt 500kr hos Darlingexpress var det ju också, där ska vi ha en vinnare. Det blev Agnes som kammade hem detta, och som kan förgylla presenthögen till dotterns 1-årsdag! Jag kommer inom kort dra igång ytterligare några tävlingar, men jag vill känna mig helt "på fötterna" innan, så det kan hända att ni får vänta till helgen med just tävlingsinlägg ?

Gillar

Kommentarer