Gravid

Ingenting förvånar väl den som känner mig, eller hur? Men jag ska innerligt erkänna att jag fick panik. Fullständigt!

Såg dessa kort på mig direkt efter att de tagits, och vips – panik! Jag ser gravid ut! Jag har känt mig pluffsig i flera dagar nu, och av första kortet att döma ovan så tyckte jag direkt att jag såg ut att vara i v 12-13. Hoppsan liksom?! Andra bilden såg väl mer vettig ut, men ändå tycker jag att magen putar alldeles för mycket?

För 1,5 år sen vägde jag smått otroliga 160kg. 160 jävla kilon. Rent ut sagt, ja! Etthundrasextio! Det var då jag fick bråttom, det var då jag bestämde mig en gång för alla. Kort därefter låg jag under kniven så att säga, i kirurgens händer, och livet tog en vändning.
Idag närmar jag mig -70 kg. Det handlar bara om dagar nu, innan jag uppnått det. Innan vågen visar ”ynka” 90kg. Ja, för mig är det det stort. Och med tanke på min längd (184cm) så är det inte långt kvar till slutmålet då. Detta trots att jag ju gick igenom en graviditet under mitt första år som opererad.

Förlossning två dagar innan 1-årsdagen av operation. Hoppsan liksom

>

Nåja. Jag tycker själv att jag ser gravid ut, åtminstone i vissa vinklar

Men jag är det inte.
Tänk de dagar jag har mina ”tjockisdagar” då, då jag tycker att jag är störst i hela världen, större än vad jag nånsin varit. Undrar lite vad jag skulle tycka om att då få på mig ytterligare 70 kg och sen gå ut och ta en promenad?
> Förresten, på tal om allt och inget.
Jag har chansen att bli ”Veckans blogg” hos besökstoppen och skulle bli jätteglad om du tog dig tiden att lägga en röst.
Man kan rösta en gång om dagen och jag blir superglad för varje liten prick jag kan få i registret! ?
Klicka HÄR och scrolla ner en bit. Under ”rösta på nästa veckans blogg” så får ni gärna rösta på mig!

Gillar

Kommentarer