Han hämtade huvudvärken...

I flera dagar har jag haft en sjuk huvudvärk. I flera dagar har jag vaknat innan barnen, ja strax innan 07 - utan vidare förklaring. Och jag är morgontröttast i stan liksom... det är inte rimligt!

Idag kom assistanskåren, eller bärgaren som vi säger här hemma, och det var på tiden. Volvon försvann härifrån, och det var med en stor lättnad jag berättade för Noah att han faktiskt fick vinka "hej då" till volvon. Han vinkade så glatt. De små var med ute allihop - för ingenting är väl så intressant som att se stora bilar och maskiner? Att se snubben slita arslet av sig för att förflytta bilen var nog också en rolig syn. Bilen startade inte och bromsarna hade fastnat - så bilen fick liksom dras ut från uppfarten.

Nu är den borta, och i samma stund försvann också en hel del av min huvudvärk. Så skönt, så tacksamt. Alvedon har liksom inte funkat alls, inte heller kaffe eller vila. Men när mycket släppte efter att volvon åkt så förstod man sambandet...
Jag har ju inte vetat riktigt när den skulle hämtas, fick bara veta "torsdag eller fredag" - och det där är lite stressande för ens inre kanske. Att inte ha koll på läget - allra helst när man är en kontrollkärring som jag ;)

Nu samsas bmw:n och hyundai:en om uppfarten och det känns bra. Volvon har ju mest varit en börda, som stått där och grott i två år. Nu är den väck!
Sista minuterna med volvon - barnen vinkade hejdå och sen for den iväg...

Gillar

Kommentarer