Här är jag

Familjen Kaos!

Så… här är då jag – som alltid haft en och samma blogg, men som nu efter två års funderingar äntligen beslutat mig för att flytta till en annan portal. Valet var egentligen inte särskilt svårt, vem vill inte blogga hos AFF egentligen?

>

Så… en presentation kanske? En kort sådan just nu – så ni som inte vet vem jag är – får en liten insyn i mitt liv och vem jag är…

Annika är namnet jag lyssnar till då, vilket ni säkert redan listat ut. Mamma är jag också – i en sexbarnsfamilj. Vi har en varsin son sen tidigare förhållanden, där min bor hos oss på heltid och där hans bor varannan vecka. Sen har vi fyra gemensamma barn – födda 09, 11, 11 och 13. Och nej – det är inte tvillingar!

Både pseudotvillingar och ”irish twins” ingår i vår barnaskara.

Det finns en (stor) önskan om fler barn. ”Drömmen om 11 barn” kom egentligen till när jag var barn – då jag nämnde att jag ville ha 11 barn. Sen fick jag min äldste son strax efter jag slutat gymnasiet. Därefter ofrivilligt sekundärt barnlös i sisådär 6 år innan nästa kom (med ny man). Sen sa det ”tjoff, tjoff, tjoff” så var vi åtta i familjen! Och drömmen om 11 barn har åter väckts till liv

>

Min vardag spenderar jag med barnen – och roar mig gärna i köket. Med eller utan barn. Jag tokälskar att baka – och matlagning ligger mig också varmt om hjärtat. Vem gillar inte god mat liksom?

>

Mer då? Ja, vad kommer jag mer skriva om?
Min viktresa – såklart! Den 14 november 2012 genomgick jag en gastric bypass. Maxvikt 160kg. Helt otroligt hur jag lät det gå så långt. Så beslutet togs, en operation gjordes och jaha… tre månader senare var jag gravid! IGEN!

Men graviditeten fullföljdes och jag mådde bra hela vägen. Ut kom vår första dotter (har fem pojkar tidigare) och vågen visade plötsligt tvåsiffrigt. Jag var under 100kg för första gången sen högstadiet.
Så idag består livet av lite mer träning och hälsa än vad det gjort tidigare, såklart. Även det kommer jag skriva om.

Så detta blir lite av en vardagsblogg – där jag delger er det mesta ur vårt liv som flerbarnsfamilj.

På återseende!

Gillar

Kommentarer