Har inte glömt...

Nej, jag har inte glömt bort bloggen, inte alls.

Men just nu bakar jag bullar - "igen" tänker ni säkert. Men bullar är det ständig åtgång på här hemma. En bulltokig make och fem ungar - det är som gjort för att bli kallad "bullmamma" ;) Idag kommer dessutom ett gäng gäster som säkert blir fikasugna - då gäller det att bunkra upp. Kaffe och vaniljbullar blir det i "pausen" ;)

Det vankas seans här hemma. Spännande värre, jag ser verkligen fram emot detta. Dessutom ska jag träffa ett annat medium nästa vecka, ett av världens främsta. En spännande del av världen detta, jag älskar det! Hade jag haft förmågan själv hade jag inte tvekat en sekund - då hade jag jobbat heltid med det!
Men jag är åtminstone tillräckligt "öppensinnad" för att se vad som händer och sker omkring mig. Jag vet att vi har besök här hemma då och då, ganska ofta faktiskt...

Igår flyttade våra gamla vitrinskåp också, istället fick vi en vitlaserad hylla som inneboende. Den fick flytta in i småkillarnas rum och är nu överbelamrad med leksaker. Välbehövligt, istället för att allt ska ligga på golvet :)

Ni kanske, men bara kanske, kan få se en skymt av rummet vid ett senare tillfälle ;)

Nu blir det att grädda bullar och städa av det sista i vardagsrummet, där vi ska hålla till under eftermiddagen! ?


En stor sensation att jag fått både Noah och Jonathan att sova middag samtidigt idag. Det behövdes verkligen eftersom jag ju har en del att stå i. Maken jobbar övertid idag (6.30-15) så jag står med allt ensam nu. Han kommer hem lagom så att han kan ta kidsen och kila ut innan seansen börjar! ;)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229