Har jag rätt att skaffa barn nu?

Nu börjar jag väl egentligen inse att det faktiskt har hänt något... ja, något. På bilden till vänster ovan så väger jag135 kg. Min maxvikt är 160kg. Så ja... vad säger man? Jag var större än sådär när jag var som störst, men hittar ingen rättvis bild på det heller... så denna får duga. Idag väger jag ca 95kg, dvs 65 kilo mindre än maxvikten. Förbannat skönt, och aldrig mer ska jag tangera 100kilosgränsen, aldrig mer. Den tiden är ett minne blott. Min målvikt, som jag drömt om i många, många år är 85 kilo. Det är 10 kilo dit. 10 ynka kilo. Det fixar jag med lite jävlaranamma! Med gymmet, jävlaranammat och lite pepp så fixar jag det lätt. 10 kilo liksom - vad är det jämfört med 75 kilo? Nej just det, ingenting.
För den som tycker att 85 kilo är en hög vikt kan jag tillägga att jag är 184cm lång, så 85 kilo är en alldeles lagom vikt. Allra helst med tanke på att de kommer få "klippa bort" (som jag väljer att se det) ett antal kilon när den "överflödiga huden" ska bort.

Undrar om jag har rätt att skaffa barn nu då? Har ju fått en hel del fina kommentarer i bloggen tidigare, om att jag är för fet för att få skaffa barn, att jag borde tänka på mina redan komna barn typ. Att det är helt oansvarigt av mig som förälder att skaffa fler, för jag kan dö ifrån dom. Har jag större rätt att skaffa barn nu? Eller vad ska jag tänka på nu, istället? Att jag löper större risk att få tarmvred och riskera en akutoperation, och då kan dö på operationsbordet? Eller är det först nu jag ska tänka på olyckor som kan ske - och därför inte skaffa barn? ;) För den som är intresserad av att läsa om två av dessa kommentarer så finns dessa (och svar på dom) att se HÄR och HÄR!

Nejdå, jag ska inte springa och bli gravid på stört, oroa er inte :) Jag ska ner 10 kilo till, jag ska genomgå en bukplastik och jag ska lära mig att detta är mitt nya skal och utseende. Sen så... sen kan jag tänka mig några kottar till.
Och med tanke på hur ENKEL den senaste graviditeten var, och hur fort den gick, så måste jag erkänna att jag längtar lite!

Gillar

Kommentarer