Har ju glömt att berätta...

Igår vart en kanondag från morgon till kväll! Vi började med en förmiddagsfika på rådhuset i Skövde med kidsen, troligt mysigt! Sen vart det shopping lite här och där, t.ex filmer och barnkläder. Rea på polarn säger man ju knappast nej till så Jonathan fick en skitsnygg jeansjacka och Rasmus fuck en ny tröja. Pappan i huset gick loss ordentligt och jag har nog aldrig sett en karl som visat sånt intresse för barnkläder!

Vi tillbringade ett par timmar i stans nya (lilla) lekpark och barnen fick kuta av sig. Studsmattor, rutschkana, klättrrställning osv - passar små apor perfekt! ;)

Det vart ytterligare kläd- och leksaksshopping innan det var dags för glass- och kaffepaus igen. Denna gång på gräddhyllan inne på Commerce. Deras laktosfria mangosorbet är otroligt god om jag får ge ett tips! :)

Efter att vi dumpat av pappa på jobbet for vi iväg för ännu mer shopping innan vi landade i Mölltorp. Kvällen skulle spenderas inne i Karlsborg med allsång och Lasse Berghagen. Min lycka var gjord - vem gillar inte Berghagen liksom? ;)

Skötsamma barn gjorde mamma ännu mer lycklig och vi åkte hem glada och nöjda efter en fullspäckad och lyckad dag. Mer såna fredagar tack!

Gillar

Kommentarer