Här tillbringar jag min kväll efter en mycket effektiv dag

En ganska effektiv dag börjar lida mot sitt slut. Har faktiskt fått en del gjort idag, och det känns.
Rensat kläder, både min egna, men också både Ninjas, Isabellas, Juliets, Noahs och Davids. Kvar är Lovis, Rasmus och Jonathan.
Tonåringarna säger till när de behöver något :)

Det blev en hel drös kläder som får hivas, trasigt, alldeles för slitet eller helt enkelt inte i skick att varken spara eller skänka vidare. En papperskasse med kläder som däremot är för fina kläder för att hinka iväg bara sådär.
Därtill skurade jag ur tvättstugan ordentligt, och fick bort både en klädhängar, babysitter och lite annat bråte därifrån som ändå inte behöver vara kvar på övervåningen. Lovis är för stor för babysittern nu, men vem vet när den behövs nästa gång - så den spars i källaren tillsammans med annat "bra att ha".

Conny var upp och hjälte min mamma att bära ut några ekmöbler, ja han och min svåger hjälptes åt - möblerna är blytunga! Med sig hem fick han en tvättmaskin. Jo jag tackar jag. Så i veckan ska vi koppla in den också, och då har jag äntligen två tvättmaskiner som jag faktiskt pratat om ett tag :)

Barnen sover äntligen, Conny är ute med mammas lilla byracka och här sitter jag och råpluggar. Jag har tenta på torsdag. Marknadsföring I ska tentas av och därmed blir kursen klar, så skönt. Men kursen är omfattande och tuff, och det tar tid med alla dessa marknadsföringsmodeller och analysmetoder. Jag hoppas på det bästa, för den 20 januari börjar nästa fas i pluggandet. 3,5 års studier för att bli förskollärare. Jag skolas om helt, men ser fram emot detta med lite skräckblandad förtjusning <3

  • 15 760 visningar

Gillar

Kommentarer

Tiobarnsmamman
Tiobarnsmamman,
Starkt gjort att plugga,jag hade gärna gjort med men är inge pluggarmänniska🙈
www.tiobarnsmamman.se
nouw.com/tiobarnsmamman
amandaevalilian
amandaevalilian,
Så härligt med 2 tvättmaskiner 👍🏻😍
nouw.com/amandaevalilian
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229