Helgen som kom och försvann... snabbt som attan också!

Ja hela helgen har verkligen både kommit och försvunnit i rasande tempo känns det som. I fredags mådde jag inte särskilt bra, och dessutom skulle jag plocka ihop ett och annat till lördagens loppisförsäljning. Det gick sådär! Jag plockade till långt in på natten, och kl 03 bakade jag bröd som var klart en timme senare. Så kan det gå ;) På lördag morgon for jag iallafall iväg. Vi hade pratat om att åka hela familjen men jag åkte ensam eftersom vi sov aningen för länge, så att göra iordning barnen på en kvart var inte att tala om! Istället fick jag lillasyster att följa med, det behövdes inte ens någon övertalning ? Så jag fick fint sällskap samtidigt som jag blev av med ett och annat som vi inte skulle ha kvar. Smidigt!

Tog en kaffe och smörgås hemma hos mamma och pappa efteråt, medans lillasyster och Björn grillade utanför. (jag blev inte alls sugen, nejdå, haha - så vi grillade idag!). Men väl där blev det att jag gratisshoppade en tröja jag gillade i lillasysters garderob. Bara det kändes lite sjukt.
Att jag kan gå i hennes garderob och testa kläder - det är något jag bara kunnat drömma om. Vi är ju egentligen stöpta i samma form så att säga, men jag har aldrig varit i närheten av hennes kroppsbyggnad, och är ännu inte! Men en del av hennes kläder kan jag ha iallafall! :) Rubbade känsla, haha. Men kul är det! Så en tröja fick följa med hem.
Strax efter jag provat den och kom ut från rummet så möter mamma mig med en skitsnygg röd "Ed Hardy-jacka" och frågar om jag vill ha den! OM JAG VILL!? Klart jag vill, den var skitsnygg! (ska visa en annan dag!). Så det blev både en tröja och en munkjacka - for free! Sånt gillas :)

Söndagen, idag, har spenderats hemikring. Vi grillade som sagt också, samtidigt som vi försökte röja upp det värsta på altanen. Välbehövligt! Så nu kan man åtminstone vistas där ute... kan vara skönt eftersom rivningen inte påbörjas riktigt än. Vi får liksom se om altanen blir prio 2013 eller 2014, vi vet inte det ännu. Har en del som ska göras inomhus, men sen har vi även trädgårdsarbete och garaget som behöver en rejäl ansiktslyftning. Humm...

När Conny tänt grillen så var Jonathan snabb på att försöka blåsa ut elden! Ja, han stod verkligen där och blåste frenetiskt, "dä binner, dä binner"... Vad säger man då liksom?

"Näe Jonathan, låt det brinna, vi ska grilla maten!"
Han tittade på oss som om vi vore galna!

För ovanlighetens skull lyxade jag till det med potatis, både potatissallad och "delikatesspotatis"! Potatissalladen var dock ingen höjdare - smaklökarna har verkligen förändrats! Men potatis var gott, och det faktum att magen inte reagerade kändes toppen!

Gillar

Kommentarer