Hjo 600 år, fika, kläder och bumbo - allt på en gång!

Idag firade Hjo 600år och vi var där för att strosa runt lite bland folket. Mysigt värre! Blev att vi gick runt med mina föräldrar och kikade på än det ena och än det andra. Ner till torget, förbi hamnen, ner i stadsparken åsså tillbaka. Morfar bjöd barnbarnen på glass och vi småtittade lite till. Hjo är en otroligt msig stad som jag gärna skulle bosätta mig i.
Kikade in en sväng till Hjo´s nya secondhandbutik också. Hutlösa priser om man frågar mig, med tanke på att det är just second hand! "Hjo can help" - jovisst, med vettiga priser så hjälper de ännu fler för då kommer de få sålt desto mer prylar ;) Men nu ska jag inte vara sån :)

Avslutade timmarna i Hjo med fika hemma hos mamma och pappa - kaffe och muffins. Någon muffin slinker ju alltid ner tillsammans med kaffet! Innan vi skulle åka som min bror med sin familj också - svägerska och brorson med andra ord. Och jisses - vad han växer lille Liam. Man tänker inte på´t egentligen. Var inte längesen jag såg honom sist, men sååå stor han börjar bli. Skrämmande!

Bebis i magen blir bortskämd redan nu har jag insett. Liam har skänkt sin kommande kusin sin bumbostol - och jag är ju överlycklig. Har velat ha en sådan länge nu men det har helt enkelt inte blivit av att jag köpt någon. Nu när jag väl har en till bebis så kan jag knappt vänta på att få använda den :) Så det tackar jag så hjärtligt för!

Tackar även för de kläder jag fick med mig hem idag. Lillasyster skänker så glatt sina kläder till mig - trots att magen växer så kommer jag ju i allt mindre kläder och jag kan gladeligen ta emot kläder efter henne. Det känns SJUKT, minst sagt, eftersom jag alltid sett henne som så liten och mig som så stor. Nu kan jag inte ha hennes M-kläder ännu men att komma i L är tillräckligt "ofattbart" för mitt huvud. Det kopplar liksom inte, hissen går inte hela vägen upp där. Det är konstigt... i mitt huvud drar jag fortfarande si sådär 3XL. Men riktigt så är det inte... trots bebismagen! :)

En del av kläderna kanske ni får se imorgon eller en annan dag - har fått ganska mycket kläder av min kära syster nu - och hon sparar en hel del kläder tills efter att bebis har kommit också. Funderar lite på vad jag kommer ha för storlek då - kommer jag kunna ha M då kanske? :)

Gillar

Kommentarer