Huliganer, bett och lockar

Denna dagen har verkligen gått fort, o nu ligger alla små dårar och sover. Själv somnade jag en snabbis jag också, när jag nattade huliganen (även kallad Jonathan).

Börjar nog inse lite smått att det är läge att ringa vårdcentralen imorgon. Har ett bett på armen (inte av barnen alltså, haha) som kanske bör kollas på. Det är blått och rött, två hål "inuti" och ganska svullet. Som grädde på moset så dunkar det i hela armen och värker tokmycket direkt man vidrör huden inom en radie av 5 cm från bettet. Lite penicillin och kanske en stelkrampsspruta så funkar det finfint igen ;)

Imorgon finns det inte så mycket planer heller. Mest trädgårdsfix. Skulle nog vilja fara in till stan o köpa ett par säcker med såjord, men vi får se om det blir av imorgon. Att inte ha en bil när han jobbar kväll - det är painful ibland!

Klippte Rasmus hår ikväll också, så nu har han busrufs.
Jonathan blev inte klippt. Jag ångrade mig en halv sekund innan saxen tog i håret. Hans otroligt fina lockar, hans långa tjocka hår. Neeeej, jag vill inte klippa. Jag satt och borstade ut det ordentligt och länge istället, han älskar det! :)

Försvinner lockarna om jag klipper det nu? Jag upplever nämligen att Rasmus gjorde det. Han hade inte lika mycket lockar, eller lika tydliga. Men dom fanns där, och dom försvann när vi klippte håret...
  • ALLMÄNT
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer