Hur kan något så litet kosta så mycket?

Denna lilla manick måste bytas på våran bmw, något vi inte tänkte så mycket på. 170kr nytt var det något som skrev i ett forum, så vi åkte till verkstaden i stan och skulle kolla. Haha, javisst, 800 spänn! Snål som jag är så vägrar jag, då åker vi till skroten och kollar ;)
Ett litet relä liksom, hur motiverar man att det ska kosta 800kr? Så nej, skroten nästa!

Väl där så kan jag ju avslöja att det var tre småpojkar som var överlyckliga. Första gången på bilskroten liksom, hur mycket finns det inte att titta på? "Mamma, kolla, krossade bilar" "Åh, mamma, EN BILHÖG - KOLLA!!!" osv. Det haglade kommentarer från lyriska barnamunnar! ?
Själv är jag inte direkt jätteintresserad av att pilla på trasiga bilar och sånt, så den biten får maken gladeligen ta hand om. Pojkarna verkar gå i hans fotspår där om jag får säga vad jag tror, för de drog sig inte alls för att gå fram, känna, klämma och undersöka. Direkt... Det var snarare ett litet helsike att få dom därifrån!


Något relä fanns det dock inte att tillgå. Det fanns bara två bmw:s inne när vi var där, och där var dessa relän redan bortplockade. Så vi får hålla lite koll på när det kommer in fler bilar som kan tänkas innehålla det relä vi behöver. För 800 spänn är fortfarande otroligt mycket för en liten sak på 2*2cm om man frågar mig ;)

Gillar

Kommentarer