Huvudvärk, illamående och medialt - och så lite vinnare på det

Tack för alla fina kommentarer under mitt inlägg om att vara den perfekta föräldern! Många kloka ord, många värmande meningar - tack!


Igår kväll var jag i stort sett sängliggande, pga en huvudvärk som inte var av denna värld. Inför den mediala sittningen hade jag blivit varnad för att jag kunde få huvudvärk och känna att det gått mycket energi, men jag vet inte om mitt tillstånd på kvällen verkligen berodde på det.
Jag mådde verkligen inte bra, och hade ingen kraft att ens gå ut i köket för att ta någon huvudvärkstablett. Allt satt i bakhuvudet och jag ville helst krypa ner under täcket och ligga där i mörkret. Vilket jag gjorde till slut. Huvva.
Jobbigt nog hade huvudvärken inte släppt helt ens när jag vaknade imorse. Den fanns där, om än mer diffust. Plus att jag då var extremt (!) illamående. Varför har jag inte en aning om. Men dagen idag har spenderats hemma, iförd rosa mjukisbyxor och spräckligt linne. Jag har inte gått utanför dörren - även om jag kanske hade behövt det.

Min kära mamma uppmärksammade att ett välkänt, internationellt medium ska komma till trakterna nu i februari. Gissa vilka som ska dit? Jo, jag och mamma!! Redan den 20 februari!
Jag fick ju veta att jag har flera andar runt mig, så det vore intressant att få veta mer. Vilka det är som håller ett vakande öga över mig, och ja - jag vill väldigt gärna veta vilka det är som finns här hemma ibland. Det spökar inte i själva huset, utan det är mer att det finns andar här ibland som hör till oss som personer, inte till huset! Nu är jag säker på att det verkligen är så!

Förresten, så har ni väl inte missat att vinnarna av Estrellasnacksen är presenterade? De finns HÄR!

  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer