Idag är en bra dag!

Nu är det i och för sig bara morgon än så länge men jag kan ändå säga att jag hittills är väldigt nöjd med dagen! Känner mig på kanonhumör och det bådar ju gott!

Vågen är min kompis nu, definitivt. -5,6 kilo på sex dagar. Inte illa pinkat för att vara trähäst, inte sant? Det går bra nu! Drygt två veckor kvar på flyt innan jag vägs in inför operation. Hade fem kilo som krav men kommer med säkerhet spräcka 10 kilo. Minst.

Dessutom har jag legat på latsidan såhär första veckan. Tar tid att vänja sig vid den låga energitillförseln, så promenader och andra aktiviteter har inte direkt vart att föredra. Men nu börjar jag bli piggare på den fronten - och idag tar vi tag i det. Promenader blir det nu - och även crosstrainer till en viss del! Imorgon blir första veckoresultatet, men så får vi se vad nästa tisdag bjuder på för siffror :) (jag vet ju sen tidigare att jag går ner rätt snabbt med flyt)

Jag har under de senaste dagarna bakat en del. Hallongrottor, chokladkolasnittar, kanelbullar och banan/kokosmuffins t.ex. Till familjens stora glädje. Har jag fuskat nåt? - Nej! Jag är inte det minsta sugen på något alls, varken mat, bakverk, fikabröd eller godis. Ingenting. Kan bero på ketosen jag är inne i nu kanske, men också på den 110%iga fokusering jag har nu. Det är verkligen full fokus på operation och ingenting annat. Känns så bra!

Måste försöka få ner siffror på mina mått idag, och ta ett helkroppsfoto också. Så jag har något att jämföra med sen. Finns inga många helkroppsfoton alls på mig, eftersom jag är sån så jag har blundat för verkligheten och slagit alla såna kort ifrån mig. Men nu är det hög tid att inse fakta - nu ska jag ju ändå bort från det här extra fettlagret som jag gömt mig under så länge!

Komiskt nog så händer saker på vågen för Conny också. Han har stoppat i sig både det ena o det andra denna veckan, både god mat, hembakat, godis osv... men ändå visar vågen -1,5 sen jag började med flyt. Komiskt, ja! Hur är det rimligt liksom, när han ätit massa gott? Men jag är givetvis glad för hans skull :)

Höstlov denna veckan, underbart säger vi. Morgontrötta som vi är i denna familjen så sover vi gärna till niotiden typ, så en höstlovsvecka passar utmärkt nu när Conny jobbar kväll. Utvilade när vi vaknar och alla är på gott humör - precis som det ska vara :) Idag blir det Mariestad och köpa hem blöjor och annat nödvändigt. Sen ska jag röja lite här hemma medans han jobbar...Ska se om det blir läge för att tvätta fönstrena med - kan ju va bra om man se ut genom dom till snön kommer sen, inte sant? ;)

Idag, måndag, är jag extra glad för att:

• sex dagars pulvrande har gett ett resultat på smått otroliga -5,6 kilo. Gött!
• även Conny går neråt under min flytperiod, är ju skönt att det "smittar" av sig :)
• det är höstlov denna vecka vilket betyder sovmorgon för hela familjen. Underbart!!
• jag inte känner något som helst sug efter varken mat eller godis. Känns sjukt bra!

och slutligen är jag extra glad för att:
• jag känner mig på så otroligt bra humör idag.

Har du också skrivit en måndagslista?
Bekräfta det inne hos Jenny är du gullig! ?
  • ALLMÄNT
  • 99 visningar

Gillar

Kommentarer