Idag är ingen vanlig dag...

... för idag vart jag ett år närmare 100, ett år närmare pensionen också för den delen.
Jag blev 29. Huvvaligen! Men ja... det är väl bara gilla läget och se glad ut. Livet blir vad man gör det till, och om sanningen ska fram så är jag väldigt glad för vad jag åtstadkommit, vad jag har och vad som väntar. Jag har det väldigt bra ändå liksom, även om åren börjar hinna ikapp mig... Make, ungar, hus, bil, körkort... jobb att gå tillbaka till när mammadagarna är slut. Vad mer kan jag önska, egentligen?

Men än är jag produktiv - tro inget annat ;)

Mamma, pappa, svärmor, syster och svåger var här idag - så vi kalasade på en smörgåstårta som vanligt då någon fyller år här hemma. Söta tårtor är ingen hit, absolut inte för mig... dock är jag rätt trött på smörgåstårta också - nästa gång får det bli kallskuret tror jag! Kanelbullar med glasyr blev det också för den som ville ha... var poppis hos barnen om inte annat - bullarna tog ju nästan slut...!!

I övrigt berikades garderoben med tre par för små jeans (ja, jag kommer ju kunna ha dom snart, och det var det som var tanken, men också av en gosig fårskinnsfilt, blommor, pengar och en träningstidning (hmm, undrar vad syster och svåger menar med det, haha) "Platt mage på 14 dagar" - jo jag tackar - det hade vart fint! :) Pengarna är till för att sparas till mitt objektiv jag ska köpa. Måste verkligen ha ett nytt objektiv till kameran, rätt omgående, så att få pengar är tacksamt! Ytterligare 600 spänn där, så nu kan jag nog köpa mitt objektiv med gott samvete - utan att påverka vår månadsbudget alls! :)

Dessutom har vi roat oss med att plocka och dona här hemma idag, så nu är julen nästan helt bortplockad, är bara julgardinerna kvar som ska väck. Men vill komma underfund med vilka gardiner jag vill ha uppe istället, innan jag river ner julgardinerna... funderar eventuellt på något nytt, lite vårigt, som får en att längta lite...?
Annars en lugn och trevlig dag. Bror och svägerska kom tyvärr inte, men det har sina förklaringar - jag blir ju faster när som helst också om man säger så, spännande värre det här, jag toklängtar ?
  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer