Illamåendet like hell, ny hatthylla och ett leverne så typiskt

Maken jobbade övertid idag, 6-15, vilket innebar att jag fick sovmorgon tillsammans med mina sötnissar. Förvånande nog så sov de på samma sätt imorse som igår... tänka sig att ärkefienderna kan sova sådär liksom?

Hela förmiddagen spenderande jag dock illamående och i ett skick som ungefär är att jämföra med en tonårings första fylla. Jag mådde inte alls bra... så har det vart några dagar nu. Gav sig frampå eftermiddagen och jag kunde därmed börja fixa lite med detaljer i hallen. Hänga upp lite jackor på nya hatthyllan och fylla byrån med vad den ska innehålla alltså. Sånt där som bara mamman i huset gör.
Jo, för här hemma är vi sådär typiska, mannen sköter de praktiska och fysiskt krävande jobben medan kvinnan sköter det som är mer husligt - och fixar med detaljer och småfixande.


Zitti hatthylla från A-möbler i Skövde

Nej, på bilden ovan finns inga lister runt toalettdörren, jag vet det. De åker upp under kvällen, maken fixar och donar i hallen i skrivande stund. Bygger garderobssockel och fixar med lister. Jag är verkligen supernöjd med hallen så som den är och kommer bli.

Kvällen. för min del, kommer spenderas i tv-soffan med levande ljus och en halvliter cola light! För det är jag värd! ;)


Gillar

Kommentarer