Imorgon börjar mitt nya liv...

Ja, visst låter det bekant?

Hur många gånger har en bantare inte sagt så? Men imorgon är det verkligen så!

Från att inte veta någonting om min operation till att på bara några timmar få klarhet efter klarhet, var underbart. Imorse kl 10 påbörjades de samtal som sedan skulle få mig att senare under dagen känna ett enormt lyckorus med både lättnad och förväntan!
Min remiss och mina journaler är nu flyttade från Sahlgrenska till Bariatric Center i Stockholm (Sophiahemmet). Jag ska dit på fredag kl 12.30 för viktkoll, blodprover och för att komma överens om lämpligt operationsdatum. För skojs skull ringde jag faktiskt även till kirurgmottagningen på Sahlgrenska för att kolla lite kring planerat möte där och lite vad det var de hade "hittat" i journalen som gjorde att jag kanske inte var lämplig för den typen av operation. Det var mitt låga blodvärde! Och mötet på kirurgmottagningen var inte på tapeten ännu iallafall - nu tar de in de som var på obesitasboarden i våras (jag var där i aug/sept!) så jag hade troligen inte vart aktuell förrän tidigast efter årsskiftet. Så det var helt rätt att flytta remissen!

Vårdgaranti & Fritt vårdval is da shiet!!

Så imorgon påbörjar jag flytande kost - fram tills mitt nya liv börjar på riktigt, om ca 2-3 veckor. Känns hur bra som helst, samtidigt som det blev lite pang på rödbetan, och givetvis vart det lite skrämmande nu när man inte alls var beredd på det! Men jag är både lättad och glad.

På fredag 9.22 är det jag som sätter mig på tåget för att åka till huvudstaden. Jag kommer vara där i god tid innan utsatt tid - och tåget hem kommer bokas så att jag vet att jag hinner med det. Finns det någon snäll själ där uppe som vill ta en kaffedejt för att prata väder och vind i väntan på tåget så är jag förstås väldigt glad för det!Jag är otroligt glad för all pepp och stöttning jag fått kring det här, och mina känslor runt detta inkl all besvikelse och frustration. Men en extra stor och röd ros vill jag ge till allas våran Fab Mama; Ingela som fick mig att vakna, och som gav mig lite kött på benen.

Gillar

Kommentarer