Ingen dag utan missöden ;)

Det vart att vi åkte iväg idag... och inte vart det väl riktigt som planerat heller. Men det blir det aldrig när Annika är i farten...

Skulle åka vid 13, kom iväg först vid 14 typ. Eller ja, strax innan 14 för att vara helt ärlig. Hämtade Conny på jobbet och skulle surra iväg till Anna med familj, på andra sidan Falköping. En halvtimme från Volvo - HAHA jooo, ja tjena! Bara det att Annika är så smart så hon startar GPS:en och förlitar sig helt till den... Ca en halvtimme senare är jag i mål - men jag är INTE där jag ska vara... jag är i Broddetorp! Broddetorp?! Vad fan gjorde jag i Broddetorp??

Struntade i adressen och skrev bara in måldestinationens "stadsnamn". 3 mil därifrån. TRE LÅNGA MIL!? Jaja, det var bara att gasa o köra... och irriterad blev jag, det kan jag lova. Jag som litade helt på GPS:en men tänkte ju bara att den ledde mig till en "genväg" istället för att köra stora vägen till Falköping... bullshit!
Nästa gång ska jag nog lita på mig själv i första hand. (Men med inställningen "hem" är gps:en alltid ett underbart verktyg!). Men fram kom vi iallafall, om än lite senare än planerat. Tanken var att vi skulle fara hemåt kring 18.30 för att göra kväll och låta Anna och Christian göra kväll med de sina i god tid. Men ja... tiden for iväg och vi kom nog inte iväg hemåt förrän en stund innan 21!
Men det blev en hel del pratat och ungarna fick leka av sig kan man säga... Totalt 13 barn - men bra mycket lugnare än vad man kan tänka sig ändå - kan jag tycka! :) Allra helst vid matbordet när det vankades tacos ;)

Ett stort tack till Anna med familj för idag! ?


Hem klarade vi oss utan felkörningar faktiskt... och väl hemma hade jag fått två glada nyheter. Två vinster i bloggtävlingar, dels en underbar t-shirt till Noah el. Jonathan som jag vunnit hos Sandra, och dels ett valfritt smycke som jag vann hos Emelie! Tack för det :)

Nu blir det lite kvällssnack med gubben min, en dusch åsså sängen på det - göttans! Ungarna somnade direkt vi kom hem (ja, faktiskt redan i bilen) - så imorgon hoppas jag på sovmorgon :)


  • Sponsrat
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer