Inled mig icke i frestelsen...

Under sex dagar har jag inte haft det minsta sug efter något alls. Mina shakes o vatten därtill har räckt gott och väl. Men idag fick jag uppleva suget efter fet skräpmat igen.

Sittandes i bilen tillsammans med övriga familjen som moffade i sig en varsin meny från Mc Donalds - så var det ju inte annat än man kände en aning sug. Jag vet att det finns dom som dömer mig för det, men jag är inte mer än människa. Klart att jag också kan känna sug efter skräpmat, det handlar inte om att jag älskar maten och lever på den annars (för den delen så brukar jag föredra Max). Det handlar inte heller om att jag kommer springa till Mc Donalds så fort operationen är gjort - det är nämligen det sista jag skulle göra!

Men när jag skulle öppna påsen för att ta fram ungarnas hamburgare så möttes jag av doften av just skräpmat. Det luktar ju på ett särskilt vis. Tycker man om skräpmat så är det väl inte konstigt om man får lust att äta om man känner den doften? Jag finner inget konstigt i det iallafall - och jag vart sugen på deras mat.

Men nix, det blev inget med det. De fick sitta där med sina hamburgare och pommes - och gotta i sig dom. Jag tog en Nutrilett chokladshake när vi kom hem. Inte för att det smakade som Mc Donalds - men det dög ju för stunden iallafall. Nu sitter jag med en kopp citruste - det smakar bättre ;) Och det känns riktigt, riktigt bra att jag inte ens smakade något...!


Att bryta ketosen nu vore det dummaste jag kunde göra!

Gillar

Kommentarer