Jag är en dålig mamma!

Idag var en riktigt slö morgon hemma hos oss. Barnen sov till 9, och vi vuxna likaså förstås. Måste erkänna att det var rätt gött!


Igår kväll var jag en riktigt dålig mamma, i alla fall om man ska tro på vissa människor.

Saxat från min privata facebooksida igår kväll!Vad gjorde jag då? Jo, ägnade några timmar åt datorspel. Jag och Conny satt och spelade World of Warcraft tillsammans, skrattade och hade roligt. Dessutom så kom vi nästan överens om att nästa barn ska få ett namn från WoW! Givetvis ett namn som vi båda gillar, finns ju tusentals namn i spelet. Detta för att reta vissa.

Träffade t.ex en sköldpadda i spelet, som hette Tortello. Då utbrister jag; - Åh, Tortello, det kan vår näste son få heta! - Haha, precis vad jag också tänkte på, svarade Conny!

De negativa kommentarerna som haglar emellanåt är alltså inte bara negativa. De får både mig och Conny att skratta rätt gott också. Om det är meningen att jag ska suga åt mig och må dåligt så lyckas de inte, däremot kollar jag upp vem som lämnat kommentaren och svarar om jag kan. Föredrar dock när man lämnar en mailadress eller liknande så jag slipper krånglet med att söka upp personen i fråga ;)

Idag ska jag fortsätta vara en dålig mamma - för ikväll har jag tänkt att bli lvl 85 med min NightElf som ska briljera med sina magiska kunskaper!


Påminner om påskäggsjakten, som pågår för fullt!
  • ALLMÄNT
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer