Jag blev utmanad!

Jag har blivit utmanad, igen! :) Men eftersom jag tycker det är riktigt kul med utmaningar så antar jag förstås denna också! Nu är det fina Alexandra som utmanat mig med elva frågor. Here we go! Dock skickar jag inte utmaningen vidare till 10 andra bloggare idag, då jag är alldeles för trött i skallen för det ;)

1. Vad var det bästa i goodiebagen från bloggdaten?
Svar: Oj... vilken svår fråga! Det var ju hur mycket bra saker som helst. Att få glass i goodiebagen kändes kul och annorlunda, så det var ju bra på så vis. Chips, rissnacks och vaniljkrokar var kanonbra på ett annat vis (ja, för givetvis är allt det slut nu). Personligen uppskattar jag Madarakitet högt, medans Pinonallen och filmen var riktigt, riktigt populär här hemma - så den frågan fick många svar ;)

2. Finns det något land du har drömt om att åka till? Vilket?
Svar: Ja... många egentligen. Men jag skulle vilja åka till Thailand. Detta för att se hur det är där borta, på andra sidan jordklotet. Man hör alla prata om det liksom, men har aldrig vart där själv. Det längsta jag kommit är till Danmark, och Åland förstås. Jag var på skolresa till Tyskland förresten! Spanien är också ett drömresemål, ja det är värsta turistlandet, jag vet - men jag vill verkligen dit. Skulle nån få för sig att sponsra en resa till Spanien så lär jag slåss för den! ;)

3. Vad ska du hitta på i sommar? Något speciellt planerat?
Svar: Främst är det väl min Gastric Bypass som väntar, som jag kommer sträva efter att få gjord innan sommaren är över. För övrigt ska vi till Göteborg, Stockholm och eventuellt också Helsingborg. Detta för att besöka lite olika barnvänliga turistmål - och givetvis kommer jag blogga om alltsammans! ;)

4. Vad gör du om 5 år?
Svar: Då är jag smal och snygg, och trivs med mig själv också. Jag trivs ju med livet idag, men inte mig själv - det gör jag då. Plus att vi om fem år har minst 2 barn till, alltså sju barn! ;) Nu slog jag på stort kanske, men säg inget till Conny, haha! Jag är mammaledig då också, förresten.

5. Vilket barnklädmärke är din nr 1?
Svar: Den var enkel! Nova Star! :)

6. Brukar du köpa second hand?

Svar: Ja, det händer. Nova Star, Villervalla osv är dyra märkeskläder och då lönar det sig att köpa second hand. Dessutom brukar jag delta på klädbytardagar för att sälja kläder, och visst händer det att man går därifrån med ett antal köpta plagg :)

7. Om du tittar på sport vad tittar du helst på då?
Svar: Hockey, ishockey alltså. Och det måste vara HV71 som spelar, annars går jag därifrån ;)

8. Finns det något du skulle vilja göra som du inte har gjort?
Svar: Min operation. Det är det enda som finns i huvudet just nu. Den har jag aldrig gjort, och kommer aldrig behöva göra om heller, men jag vill ha den gjort snarast. Efter det finns det både en, två och tre grejjer jag skulle vilja göra. Få tvillingar, flyga luftballong och klättra på klätterväggar! :)

9. Vad var ditt första intryck av mig Axdal?
Svar: Haha, vågar jag skriva det? ;) Hehe, nejdå det är inte farligt. Men det första jag la märke till var att du använde tygblöjor till Towe, vilket gjorde att jag direkt trodde att du ansåg det vara fel att använda engångsblöjor - och ja... kanske var du väldigt noga med miljön på så vis? Så den diskussionen inledde jag aldrig :P

10. Vilken är din favoritblogg?
Svar: Det har jag många. Ska jag rabbla om dom här så tar det evigheter... jag har min "lilla lista" i huvudet, och ni (observera NI, för givetvis är du med Alexandra!) får besök av mig varje morgon!

  • Jonathan
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer