Jag favoriserar honom, eller hur?

Jag var inne och beställde en personlig almanacka nu, något jag tänkt göra ett tag, men nu var det verkligen dags. Känner att jag måste ha en almanacka att skriva ner alla datum i... de blir ju ett par stycken man ska hålla reda på liksom... Så satt jag där och funderade fram och tillbaka på vilket foto jag ville ha på framsidan. Jag tycker ju att det blir roligare att ha ett eget foto än en vanlig design. Testade familjebilden, men nja... testade en bild på Qiwi. Den blev bra, men nja... testade en bild på Jonathan - den ville jag ha! Den blev verkligen superbra!

Kändes först lite sådär. Varför ta en bild på endast Jonathan? Är det att favorisera honom? Vad säger de andra barnen om att bara Jonathan pryder mammas almanacka?


Jag gillade verkligen den bilden på Jonathan, tog den framför TV:n igår kväll, kanske inte är nåt märkvärdigt så sett, men själva bilden blev fin. Förhoppningsvis säger inte de andra nåt om det, nästa gång kanske jag köper något där nån annan av killarna får pryda omslaget istället. Så är det ju, inte kan man ha familjebilder eller alla barn på varenda grej man beställer hem?

En större version av bilden jag valde på omslaget
  • Shopping
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer