Jag gjorde det!!

Blunda för de slitna skorna! Jag lämnade mina rosa dojjor hemma idag då jag har värk i fötterna och mina inlägg helt enkelt inte går ner i de rosa… jag är för mesig för att klippa i inläggen (som de sa åt mig att jag kunde göra om jag ville). Eller för snål kanske jag skulle erkänna? Man får bara ett par inlägg bekostade av landstinget och jag tänker inte betala ytterligare ett par redan efter någon månad för att jag klippt fel eller så

>

I vilket fall som helst så var vi i stan idag. Då maken min gick in på Gamestop och fixade Rasmus påskäggspresent så kilade jag in på H&M en sväng. Hittade en varsin tröja till småkillarna ganska direkt, men sen skådade mina ögon något helt annat. Ett par jeansshorts. Till mig! Ja, TILL MIG!
Detta var dock på H&M´s ”vanliga” avdelning så jag hade väl inga större förhoppningar. Överdelar funkar finfint, faktum är att tröjan jag hade idag är från H&M´s vanliga avdelning och innehar storlek M. Men byxor är värre, man har ju lite ”men” efter magen så att säga.

Men dra på trissor. Jag tog ett par shorts i storlek 34? och ilade iväg. Det sista jag sa till maken var att de garanterat inte kommer passa, men vore kul att se hur mycket som saknas. Som en sporre liksom.
Han kommer bort till provhytten ganska snart, och där står jag… och stirrar in i spegeln.

Vad hände? Där stod jag med ett har jeansshorts i storlek 34? på mig. Jag knäppte dom utan problem och för första gången på länge såg jag faktiskt en röv i ett par byxor. De byxor jag vanligtvis går i hänger bara där bak… baken är väl inte riktigt vad den en gång varit

>

Behöver jag ens tala om att denna mamma gladeligen gick och betalade sina nya shorts?
Nu får det gärna bli sommar och sol! ?

  • Shopping
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer