Jag kan nu titulera mig som...

FASTER!
Och mina barn har fått sin första kusin!


Jaa, som många faktiskt listat ut som kom den lille till världen idag. Som man väntat, och ändå är det väl inte en bråkdel av vad föräldrarna själva väntat :)
BF var egentligen imorgon, den 15 januari, men ja... den lille tänkte komma ut lite tidigare iallafall - och hade, av vad jag förstod, väldigt bråttom när "the big time" var kommen! Underbart, det är väl så det ska vara? ;)

Åh, jag kan knappt vänta på att få se den lille. Vill slänga mig i bilen på en gång... faktum är att det drog rätt friskt i mig när vi var i stan - jag ville till sjukhuset och förlossningen för att se... för att träffas, gosa, krama och pussa den lille. Men besök får man inte ta emot där ändå - plus att jag faktiskt kan låta föräldrarna själva lära känna sin bebis lite först. Åtminstone en stund :)

Gissa känslan när min bror ringde tidigare idag för att tala om att pojken kommit till världen!? Ja, jag hade besök här hemma då, men tårarna brände i ögonen. Lyckotårar förstås, åå, vad glad jag var - och är!

Nu är de snart hemma, och jag kan lova att jag har svårt att hålla mig ifrån att slänga mig ut i bilen för att åka dit.


Måste säga att det känns skumt att säga att jag är faster. Mina syskon har ju varit morbror och moster länge nu... men detta är första gången jag får syskonbarn - och det känns lite skumt. Men det är så kul, underbart... som man väntat på det här...!
  • ALLMÄNT
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer