Jag kände hur de tuggade på mig - och så lite pirajor på det också!

Jag tror att jag avlider snart, som uppäten!! Inte för att jag vill klaga på att sommaren äntligen kommit hit också, för det är det sista jag vill. Men dessa förbannad myggor - vad tjänar de till? De biter mig sönder och samman, och får mig att frivilligt hoppa in under täcket alldeles för tidigt om kvällen! När vi kom hem här under kvällen så tänkte jag att jag skulle vara lite smart och effektiv, och hämtade pensel och färg för att måla insidan av badrumsfönstret. Alltså inuti fönstret - inte inomhussidan. Så vi delade fönstret så att säga, och jag började måla. Aj fan var nog den mildaste svordom som kom ur truten på mig under de ca 40 minutrarna jag tillbringade på verandan. Jag kände liksom hur de började äta på mig!! Det var ju inte klokt!
Ja det ju varit mycket regn nu gumman, försökte Conny trösta mig lite logiskt. Men vad hjälpte det mig, när jag stod där barfota i kortbyxor och linne - och kände hur odjuren tuggade frenetiskt på all min hud!?
Efter mina minuter där ute och insidan fått ett lager färg så sprang jag verkligen in i sovrummet och gömde mig. Linus kom strax därefter in med Xylocain som vi använt mot barnens värsta bett. TACK! Av med byxorna och börja trixa - salva här och salva där... man såg riktigt hur bettet bara växte fram och blev större. PANIK! Linus började räkna... 1, 2, 3, 10, 11, 16, 28, 34, 41, 45... sen fick han inte fortsätta. Alltså han kom upp i fyrtiofem myggbett!! Då kröp jag under täcket fort som attan... sen låg jag där i närmare två timmar. Nåväl, en film blev det iallafall under tiden jag låg där under täcket. Piranha. Väldigt mycket Hajen-stuk på den filmen, men visst gick den att titta på. En gång iallafall. Den gången är passé nu. Överdriven, och rolig på ett sätt... får man säga rolig om en s.k skräckfilm?
Nu tänkar jag lyfta på arslet och masa mig in i sängen igen. Inte för Pirajornas skull utan mer för sömnens. Även jag behöver sova lite, imorgon är en ny dag vet ni. Vad ska ni göra då tro?
PS; Imorgon publicerar jag vinnaren av solskyddskitet! Håll ögon och öron öppna vettja!

Gillar

Kommentarer