Jag lider med mitt barn ! (öroninflammation igen!)

Dress från underbara GuLa Design
Seriöst, nu går jag snart av på mitten - av ren frustration!
Den 20 juni fick Jonathan penicillin pga en rejäl öroninflammation. Den 4 september var det klippt igen - då en dubbelsidig sådan istället. Kul!? Det tog alltså inte mer än två månader efter att den första var färdigbehandlad förrän det var dags igen. Idag är det den 11 november - och Jonathan misstänks ha fått ytterligare en öroninflammation, åtminstone i vänster öra.

Känns förjävligt rent ut sagt, men givetvis kommer jag göra allt jag kan för att detta ska få ett slut. Klockan 8 imorgon bitti är det jag som ringer vårdcentralen och ber om en tid så snart som möjligt. Eftersom vi har en bra vårdcentral så vet jag att vi kommer få en tid snabbt, förhoppningsvis redan under förmiddagen! Väl där blir det att jag kommer "slåss" för att bli remitterad till öronspecialist (öron-näsa-hals?). Jag är helt klart ute efter plaströr till honom.

Jag är själv öronbarn, och jag vet att detta kan gå i arv. Redan innan han fick sin första öroninflammation så var jag inställd på att jag skulle få minst ett öronbarn - och nu är det väl ett faktum kan jag tycka. Grabben har inte ens fyllt två än... och har nu fått sin tredje öroninflammation på mindre än fem månader!!

Med alvedon somnade han till slut iallafall - med högsta sannolikhet får han fortsätta sova där han ligger nu, i våran säng. Snacka om att hjärtat brister när man ser att barnen har så ont...!
  • Jonathan
  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer