Jag ska slaktas, eller en del av mig iallafall ;)

Till min familj, mina vänner och alla andra jag knappt känner:


Den 14 november ska min magsäck slaktas och mitt nya liv ska ta fart.Äntligen blir det gjort, äntligen får jag min operation som jag pratat om i flera år. Jag kunde inte bli mer nöjd med gårdagen

Igår for jag med tåget till Stockholm för att få träffa den kirurg som ska ge mig det verktyg jag behöver för att nå ett sundare liv! Jag skulle få svar på de frågor jag hade, och få prata om allt så mycket jag behövde. Och det fick jag verkligen. Det fanns inga tvivel. Jag skulle bara opereras - och fick den tidigaste tiden som fanns. Jag fick fem kilo att gå ner - och ja, vad är fem kilo? En piss i sjön - det fixar jag lätt. Tilläggas bör att jag ju började flyta i tisdags så de där fem är snart gjorda ;)

Kirurgen på Sophiahemmet gav mig ett otroligt lugn i kroppen. Han är grym, och den övriga personalen där är helt underbar den också. Nu förstår jag verkligen alla dessa människor som pratar gott om just Sophiahemmet.

Jag åker till Stockholm igen den 13 november och kommer hem efteråt som en "ny" människa. En människa med hopp om livet, med förväntan och spänning och med en stor förhoppning om att bli accepterad av andra människor!

Jag vet att det finns folk som dömer mig för att jag valt denna väg.
Jag vet att det finns dom som tycker att jag tar genvägen.
Men jag hoppas att just min familj, mina vänner och andra som står mig nära kan acceptera och respektera mitt val. Det här är min väg och mitt hopp - det här är min förhoppning om ett långt och friskt liv. Jag har en lång resa framför mig och jag lär behöva er vid min sida!

Gillar

Kommentarer