Jag vill bli testförare!

Genom Crescent´s "hjulkalender" har jag nu ansökt om att bli deras nya testförare.

De lanserar nu Crescent Trike i modefärgen tangerine tango (Pantone Color of the Year 2012). Och gissa om jag är så sugen att jag nästan spricker? Den är ju såå läcker!

Jag älskar verkligen den ljuvliga orangea tonen, jag älskar designen och jag kan knappt vänta på att få testköra vagnen. Jag önskar så att det är jag som glider runt som den stoltaste lattemorsan i stan med Noah i denna vagn!

Om jag skulle ha turen att bli utvald av Crescent barnvagnar, till deras testförare - ja då åtar jag mig att blogga om vagnen. Något jag kommer göra med glädje och stor förtjusning. Ni kommer få läsa om galna upptåg med vagnen, och se massa fina bilder på Noah i Sveriges snyggaste Trike! Conny skulle aldrig låta mig köpa en trehjuling, och då menar jag aldrig - så att få testa denna vore ju guld för mig, då får jag äntligen den där trehjulingen som jag tjatat om i fyra år nu (även om det är först nu det är någon som är riktigt, riktigt snygg)! ? Samtidigt som jag får en möjlighet att överbevisa honom, att bevisa för honom att trehjulingen är bra och klarar mer än vad han tror!

Något annat som jag verkligen uppskattar med just denna vagn, det är teleskophandtagen! Jag, med mina 184cm, har rätt stora problem med höjden på de barnvagnar utan teleskophandtag. Jag vill kunna höja vagnen så att det passar mig. Lufthjulen är ett plus, att den fälls ihop smidigt är ett plus. Vändbar sits är ett plus. Ja jisses, hela vagnen är ett plus!!
Jag som har väldigt många kilon kvar att gå ner nu efter min operation, jag går ju på promenader varje dag. Att få göra det med stans snyggaste vagn motiverar ju ännu mer! Inte sant?
Hoppas så att jag nästan spricker här...!
  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer