Jag vill ha bebis!

Illamående, huvudvärk, ont i bäcken och höfter... Trötthet dygnet runt, ett otroligt choklad- och lakritssug... Ja, någon som känner igen det? Graviditetssymtom, javisst! Vad annars? ;)

Och jag hade kunnat betala dyrt för att ha dom nu! Längtan efter en liten knodd är stark, och jag önskar såå att jag vore gravid nu. 10 månader har snart gått sen Noah kom till världen, vilket känns som en evighet! :)

Behöver jag säga att mitt hjärta slog tredubbla slag idag när Conny kommer in i vardagsrummet och kläcker ett tjusigt "jag kom att tänka på en sak... När vi är klara med det här så kommer vi ha plats för sju ungar här hemma ju, minst"!?
Den här väntan på operationerna kväver mig snart... jag blir tokig! Till saken hör ju att de är extremt slöa med att ens ta tag i det här med galloperationen, bara för att mjälten är förstorad. Varför den är förstorad vet vi redan, pga järnbrist. Dåligt Hb. Men det blir ju inte bättre ändå... Tänker de inte operera då?


Efter galloperationen så kommer jag få vänta en viss tid på att bli gastric bypassopererad då man tydligen inte får ha sår kvar efter den tidigare operationen. Jaha... precis som de såren läker på en vecka liksom ... nej, får nog räkna med ett halvår-år iallafall. Typisk Annika-tur! ;)

Men vem vet... jag kanske passar på att ploppar ut en liten Pettersson då? ;)
  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer