Jiroy - alla reavaror på samma ställe

Reklam för Jiroy.com

Som många redan vet så är jag en "sån där" som älskar att shoppa, fynda och hitta nya saker. Både vardagliga ting och sånt som kan kallas "must-haves". Allra roligast är det när man hittar något man verkligen vill ha eller som man letat efter länge - till ett riktigt bra pris!

Idag vill jag tipsa om Jiroy - en samlingsplats för heta fynd!
Du hittar hundratusentals reavaror på en och samma sida. Produkter som säljs av pålitliga och välkända butiker - som samlats här för att göra din köpupplevelse så enkel och bra som möjligt.

De kategorier som tilltalar mig personligen mest är ju Barn & Familj, Mode & Accessoarer och Hälsa & Skönhet. Kikar man då in på Barn & Familj hittar man hur mycket som helst för barnfamiljen, det är produkter från partykungen, åhlens, cervera,. BabyV.se, eleven osv. Ja, en hel del varumärken och butiker som vi känner igen sedan tidigare - men också några nykomlingar. Gemensamt för alla är att de här har extra bra pris på produkterna som visas här, Utgångspunkten är att du som kund hos Jiroy ska tjäna både tid, energi och pengar!

Sen vill jag även tipsa om ett toppenerbjudande som jag hittade hos Jiroy.
Hos oss är headset något som ständigt används, av flera. Det behövs headset vid datorn, men även när man är ute och går, när ungdomarna sitter på bussen, när man chillar i trädgården osv. Alla har sin tid med musiken liksom, och headset behövs. Hifiklubben har ett shysst erbjudande på ett par Sennheiser där man som kund sparar hela 1500kr!

I butiker är jag den som först kollar in reastället, för det är sån jag är. Kanske kan jag hitta det jag söker där? Likadant funkar det ju på Jiroy, du hittar alla reavaror på samma ställe - skillnaden är att det här handlar om 260 anslutna butikskedjor som finns på samma ställe - hos JIROY!

  • 2 955 visningar

Gillar

Kommentarer