Julgranen är klädd!

De sista julklapparna är köpta, de sista paketen är uthämtade, allt är inslaget och ligger nu under granen och väntar. I stan passade vi nämligen på att förnya granen. Så nu har vi en julgran storlek "mindre", som vi alla känner oss nöjda med. På bilden ovan är Jonathan i full färd med att klä den!
Ja, han var eld och lågor här hemma, satte upp kula efter kula medans orden flödade ur munnen "kuua gaaaan" "kuuua gaaaan" - ja, det är inte alla ord som är rätt minsann, men det går framåt ;)

Nu ligger alla paket på plats och granen är färdigklädd. Nej, vi kör ingen traditionell julgransbelysning, här kör vi med dioder istället. Snyggare om man frågar oss, och i toppen sitter en spira! Syns dock inte på bild, men det kan jag ordna imorgon.

Känns så skönt nu, för imorgon tänker jag inte visa mig i stan. Är så trött på Elins Esplanad och alla butiker att jag kan spy på skiten snart. Usch... springa ut och in överallt liksom, medans jag ändå är så otroligt tacksam för att vi hade de flesta julklappar redan innan. Alltid är det någon man saknar julklapp till - i år var det brorsans och svågerns julklappar som vart sist inhandlade. Svårt, det var bara förnamnet - men nu är det klart iallafall!

Imorgon blir det lite godisfix samt att griljera skinkan inför kvällens julbord. Lilla julafton imorgon, vilket naturligtvis innebär ett julbord!
Dessutom är det min kära makes födelsedag! ?
  • Om jul
  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer