Julklappstips #3

Dagens julklappstips består av en upplevelse. Perfekt för den som har allt!
Vintern är ju en ganska mörk årstid, allra helst nu när det inte ens finns någon snö. Man blir matt och lite halvdyster. Varför då inte liva upp med en upplevelse?
Säg den man som säger nej till en fartfylld stund i sportbil till pappa? Eller vad sägs om en avkopplande massage för den stressade mamman? En chokladprovning för två, en middag eller en luftballongsfärd - ja, ge något till pojkvännen som du också får följa med på vettja ;)
En upplevelse måste ju vara bland det bästa egentligen. Ett sätt att skapa minnen, vilket gör att du minns både julen då du fick presenten och tillfället då upplevelsen ägde rum. Upplevelsen kan ju kanske bringa lite mer skratt än kokboken i hyllan eller kristallskålen i vitrinskåpet...?

Det som jag tycker är bland det bästa med denna present/julklapp är att den levereras direkt. Du behöver alltså inte vänta på posten, utan får värdebevisat skickat till din epost (men du får givetvis en box hemskickad om du hellre vill det). Sen gäller värdebeviset i ett helt år!

Som sagt, en perfekt julklapp!
  • Om jul
  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer