Julmarknad 2013

Igår var det dags för årets julmarknad, vilket jag sett fram emot länge. Jag är ju sån - älskar marknader av olika de slag.
Eftersom jag har absolut NOLL julkänsla i kroppen så ville jag absolut dit. Vädergudarna var inte på vår sida. Så istället för mysig julbelysning i tindrande snö så regnade det. Trevligt...!?
Tyvärr blev resten också en flopp. Tomten som förr var där hade väl fart hem till nordpolen för på plats var han inte. Det var en liten bod typ med marknadsstånd och sen chokladhjul, lotteri och pilkastning. Lite musik från en högtalare och en stackare som stod o grillade korv. Jahopp, thats it!?
Vi köpte iaf med oss både körsbärssaft och saffransmarmelad hem. Gubben köpte dig en stor rökt skinka från tiveden och så köpte vi oss lite rökta korvar från den lokala icabutiken som också var på plats.
Men någon julkänsla var det inte direkt... Så för att höja julstämningen hemma lite så klädde vi granen och fixade lite på kvällen. Vet dock inte om jag tycker att det heller gjorde så mycket... Det är väl som jag alltid sagt; "ingen jul utan snö"
Vad gör du för att skapa julkänsla?
  • ALLMÄNT
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer