Kaffedejt


Drommenom11barn på instagram Jag och barnen hade stämt dejt med Erika och Freddy kl 14, men som vanligt är jag och klockan inte kompisar. Det är vi aldrig - så vi kom inklampandes hemma hos dom nån gång efter 15. "Fint folk kommer alltid sent" heter det va? ;)

Erika serverade fruktsallad med vaniljglass och chokladsås. Snacka om lyckliga barn - vilket barn gillar inte glass? Och chokladsås - finns det något godare? Inte enligt barn iallafall! Fruktsallad är också en hit - allra helst hos denna mamma ? "Vägen till mannens hjärta går genom magen"... jo jag tackar jag. Hade jag varit man och singel så hade jag garanterat varit förälskad! För gott var det. Och efter en kopp kaffe med påtår så var även kaffetarmen lugnad. Och prata gjorde vi också, förstås!

Det var alldeles för längesen vi sågs nu, och det märktes verkligen. På barnen allramest! Får definitivt bli oftare - och nu blir det nog en bio vilken dag som helst. Det kan vi båda behöva! :) Går man med Conny så blir det en "pangpangfilm" och det är väl kanske inte riktigt min stil av film, förhoppningsvis kommer jag och Erika lite bättre överens om valet av film :)


Gillar

Kommentarer