Kaos i vår vardag!

Ja, det har verkligen varit kaos här hemma, och då menar jag K-A-O-S!

Därför har helt enkelt mitt återberättande av underbara Fab Mamas Blogevent dragit ut på tiden, men jag kommer visa mer från detta imorgon. Nu har jag dessutom fått se bilderna från eventet - och ja, jag vågar nog påstå att jag bjöd mer på mig själv än vad jag tidigare gjort. Haha - ni ska få se, tro mig ;) En Annika iklädd knallrosa klänning och som dansar och sjunger om vartannat - ja stackars mammor som var där!

Meningen var att jag skulle sätta mig med detta idag, men mina barn ville verkligen annorlunda. Från att pappa åkte hemifrån tills att den sista av dom stupade baklänges så har det vart fullt ös kan jag lova. Kvällen har bestått av skrik, gråt, tårar och en å annan bula. Ja, så hemskt är det. Mammalivet när det är som bäst - inte sant? ;)

(Och nej, älskling... du kommer ändå inte undan - för jag vill fortfarande ha fler!)

Det var mycket redan under eftermiddag, men framåt 18-tiden kom kaoset som ett brev på posten liksom. Då visste väl ungarna att det snart var tid för sängen. Vi plockade och donade med olika saker - sen kom farmor på en visit. Mamman i huset fick därmed en fungerande mobiltelefon igen - tack för det! ? Både mamma och barn fick prata lite med farmor innan hon var tvungen att fara hemåt igen - jobbet kallar ju imorgon! Sen var det läggningen ja.. HA HA HA BULLSHIT säger jag om det. Klockan blev 20, klockan blev 20.30... klockan blev 21. Då sov Noah... Linus sov också i den vevan. Men här passar Rasmus på att drämma till Jonathan med en innedörr så han fick en blå pingisboll i pannan. Snyggt, eller inte...
Jonathan var inte den gladaste killen som gått i ett par skor då kan jag lova. Inte Rasmus heller, för där fick det vara bra - och det blev sängarrest! (två sekunder senare sov han!)

Nu var det bara Jonathan kvar. Där satt jag med en påse frusna ärtor och försökte kyla bulan... gick sådär kan jag säga. Snart hade han pillat ut ärtorna och strött dom över bordet för att äta upp dom istället. Göttans, frusna ärtor liksom - bra mat? ;)

Framåt typ sådär 23-tiden sov alla barnen... så jag fick en timme med mig själv innan gubben min klev in innanför dörren. Den timmen behövdes till att andas ut och verkligen komma till ro, samt försöka "bota" huvudvärken - för tillfället rör jag inte ens en Alvedon, så att försöka få bort en huvudvärk då är en match för sig.

Nu ska jag sova!

Bjuder på en bild som underbara Fnulan tagit i helgen, FAB, eller hur? ;)
  • Sponsrat
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer