Kapselleverans

Förra veckan kom mina kaffekapslar ifrån Kaffekapslen.se. Jag gjorde min beställning på tisdagen och på torsdagen fanns paketet att hämta på Ica. Två dagars leveranstid - det kallar jag service!
Det var roligt att sitta och kika igenom sortimentet inne på Kaffekapslen! Massa nyheter till min Tassimo som jag inte sett i butikshyllorna ens (de har hela det nordiska sortimentet!), så givetvis beställde jag även hem Suchard choklad (en vattenbaserad choklad, därmed färre kalorier och mindre socker), kaffe med Creme Brulé och ett gäng Ice Discs. De sistnämnda kan du alltså få "på köpet" (för ett öre!) vid beställning, och ger dig möjligheten att serveras iskall choklad, espresso eller cappuchino! Vem säger nej till en kall choklad? Inte jag!

Jag kommer även fortsättningsvis att beställa mina kaffekapslar från Kaffekapslen! Det var lättöverskådligt och man fann snabbt flera sorter i varukorgen - samtidigt som priserna är kanon! Lite billigare än i butiken, plus att du erbjuds fri frakt vid köp över 500kr. Och oavsett om du har en Dolce Gusto, Senseo, Nespresso, Francis Francis eller Tassimo - så hittar du dina kapslar här!

Gillar

Kommentarer