Kass planering!

Jag har aldrig påstått att jag är typen som är ute i god tid. Typen som står redo för avfärd redan dagen innan. För det är jag inte, absolut inte!! Inte denna gången heller ;)


Imorgon Idag kl 9.55 avgår bussen från Mariestad mot Stockholm. Jag ska iväg på mammabloggkryssningen, något jag sett fram emot i flera månader nu. Ja faktiskt i ett helt år såklart, men mer påtagligt de senaste månaderna. Ändå så börjar man packa så sent...?
Klockan var efter midnatt när väskan åkte fram - och givetvis valde jag den största väskan huset hade att erbjuda! Varför?

Jo, jag har aldrig varit intresserad av kläder tidigare - inte något alls! Tagit vad som funnits typ, och har det varit dresscode = klänning så har jag köpt vad som funnits i min storlek. Använt den en gång och sen kasserat den, typ. Idag är det liiite annorlunda! ;)

I väskan ligger nu t.ex. fyra klänningar. Fyra?! Därtill ett antal andra ombyten - såsom sjuttioelva leggings, flera linnen och andra toppar, en glittrig "partykjol" och lite annat smått och gott. Smink, tandborste, tandkräm, schampo osv. Ja alltså... vi for till och med in till stan tidigare idag för att jag var bara tvungen att köpa på mig ytterligare kläder som skulle med. Och ett par örhängen till det!
Hmm... det känns som om jag har grejjer med mig för en veckosemester - men jag ska vara borta... ja, vad är det? Jo, ett dygn! Jag är tillbaka redan på söndag kväll och jag kommer inte alls ha använt ens hälften av kläderna i väskan, haha.

Pratade med Stephany tidigare ikväll, och hon var lite "likadan" - man tror liksom att man kommer ångra sig på båten om man inte plockar med sig halva garderoben. Det är nog så... jag väljer att tro det iallafall. För jag tänker inte plocka ur något ur väskan. Inte ett plagg - för då kommer jag ångra det! Stephany är för övrigt den brud jag ska dela hytt med - ska bli skoj det här! :)

Hepp, må packningen fortsätta - jag har en tid att passa ju! Om si sådär åtta timmar ska familjen vara uppe, påklädd, nyätna och på väg ut till bilen! Lycka till, Annika. Bra planerat ;)
  • Events
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer