Kate Middleton har bekymmer !

Bild lånad från aktuell artikel på Expressen

I sommar är det dags för Prins William och Kate Middleton att bli föräldrar, det har nog inte undgått någon. Eller? :) De är nu i sjätte månaden och bebisen beräknas anlända i mitten på juli.


Liksom de flesta föräldrar funderar även Kate och William på vad deras barn ska heta. Kate själv tycker att det är väldigt svårt med namnvalet. De har en liten lista på kvalificerade namn för båda könen, men fortfarande är ingenting bestämt.

Kate hoppas på att det är en pojke som gömmer sig i magen, medans William gärna vill ha en flicka. Själv tror jag inte att det spelar någon roll för paret, för barnet kommer ju vara lika älskat ändå. Men önska får man ju, det gör även jag när jag går i väntans tider! ;)

Får jag säga vad jag personligen tror så skulle jag nog säga Diana om det blir en flicka, varför tror jag att de flesta förstår. Sen är frågan om de isåfall sätter det som tilltalsnamn eller "andranamn"? Blir det en pojke tror jag nog mest på Philip.


Vad tror du att bebisen kommer att få för namn? Du har väl inte missat att du faktiskt kan "spela" på detta? Det finns alltså online odds på vad Kate´s förstfödda kommer att heta. Jag tycker att sådant kan vara riktigt kul då det ju faktiskt inte är helt slumpen som avgör! Du kan givetvis även se oddsen på Ladbrokes och satsa själv på vad du tror det blir... jag tror som sagt på Diana eller Philip, men vad tror du!?
  • Sponsrat
  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer