Klassfest, men jag blev hemma!

Igår var det klassåterträff för den klass jag delade tre år av mitt liv med, gymnasiet.


Jag var inte där. Varför? Jo, för jag kände mig helt enkelt inte riktigt bekväm med det. Inte för att jag har nåt ont emot dessa människor direkt, utan för att jag är den jag är och ser ut som jag gör. Visst, jag kan vistas i större grupper också, se bara på bloggträffarna. Där är det inga problem. Men då har jag med någon som vet vem jag är, som redan visat att denna accepterat mig hur jag än ser ut. Sen träffar jag andra bloggare - som kanske läst min blogg och vet om mina problem.

Mina gamla klasskompisar vet också att jag är överviktig, och flera har nog läst ett och annat på facebook. MEN... jag känner inte att jag är beredd att träffa hela klassen på en gång för att gå lös på en klassfest direkt. Är inte bekväm med känslan, även om jag självklart hade velat vara med. Har aldrig vart med på någon klassåterträff efter studenten heller (har iofs bara blivit inbjuden en gång tidigare, men vet att det varit minst två). Var dessutom bara inbjuden på en fest under hela gymnasietiden - så därav känns det nästan lite pinsamt att följa med nu.

Men vid nästa återträff har jag nog tappat både 1,2 och 20 kilo. Kanske mer... Och då fixar jag det. Då ska de/ni få träffa mig också (om ni vill), förhoppningsvis som en mycket gladare människa än ni minns mig ;)
  • ALLMÄNT
  • 99 visningar

Gillar

Kommentarer