Kola och Skrikig bebis

På Ica måste de tro att jag har världens mest jobbiga och besvärliga bebis, haha. Var ute en sväng idag, dels för att lämna Rasmus på ”kyrkans barntimmar” och dels för att hämta en vinst på ica som jag fick mail om tidigt imorse.

Lillan var nöjd och glad hela vägen upp till församlingshemmet, men därefter började hon ”grymta”. Var inte alls nöjd med livet så att säga – och givetvis hade jag, som den glömska mamma jag är, glömt nappen hemma. Och någon mat fanns inte heller. Hujedamig – och vi skulle in på ica också?
Nåja, hon slumrade en stund innan vi var framme. Jag for in på ica – och givetvis var det kö. Lillan vaknar, och skriker i högan sky. Vad gör man? Vyssjar, gungar och vaggnar – men nej, något lugn infann sig inte alls.

Illa kvickt betalar jag bananerna och tar emot vinsten – en stor glasburk med Werthers Originalkolor, gissa om barnen blir lyckliga över det här?

Men jag lär hålla den i tryggt förvar – vem gillar inte Werther´s liksom? Tusen tack till Ica Nära Tidan, som räddat min kommande lördag – och sjutton lördagar efter det (ja, för jag kan ju inte äta så många kolor på raken liksom) ?

Väl utanför Ica´s dörrar så somnar givetvis lillan igen. Som en stock – sover hela vägen hem och har fortsatt att sova även efter det. Jaha, liksom hallå, kunde du inte ha sovit inne på ica också då?

>

Gillar

Kommentarer