Kom ihåg att jämföra dina villkor!

I annonssamarbete med Lendo.

Något som jag skulle vilja kommunicera och som jag själv blivit mer medveten om med åren är vikten av att jämföra vilka villkor man får. Det gäller allt, allt, allt - även de gånger du kanske behöver ta ett lån.
När man ska köpa elektronik, flygbiljetter och inredning så jämför man ju oftast priser, villkor osv för att få de bästa villkoren, det som passar en bäst. Eller hur? Precis lika självklart borde det vara att jämföra lån för att få det bästa möjliga erbjudandet.

Jag vill särskilt lyfta Lendo och den tjänst de förmedlar. Detta är en jämförelsetjänst där du som konsument enkelt och smidigt kan jämföra olika banker och långivare, vad de har att erbjuda och vilka villkor som följer med erbjudandet du får.

Jag är inte den personen som förespråkar att låna pengar, definitivt inte. Absolut inte i onödan eller för ren konsumtion. Men jag är realist och inser även jag att man ibland går utanför vad bankkontot kanske mäktar med. Man är inte mer än människa.

Vi bor t.ex. i hus vilket förstås medför en del kostnader med renoveringar etc. Det kan vara oförutsedda utgifter då vitvaror går sönder, skador på huset förekommer eller ja - du förstår vad jag menar.
Det kan även finnas andra skäl till att man behöver låna pengar, eller kanske vill man samla flera smålån och krediter som ett större för att få bättre villkor och på så vis få en bättre översikt när det gäller ens privatekonomi. Det är just där Lendo kommer in.


Fördelarna med en sådan här tjänst är många, med endast en kreditupplysning hos UC kan de olika långivarna ta del av din ansökan, vilket i sin tur gör att din kreditvärdighet inte sänks i onödan! Dessutom, det som jag tycker är viktigast i det här, är att du som konsument blir medveten om vilket av erbjudandena som är till störst fördel för dig.
Det är aldrig kul att inse att behovet av ett lån finns, tro mig. Men när man väl står där är man väldigt tacksam om det löper på smidigt med bra information och shyssta villkor, eller hur?


Klickar du på denna länk så kommer du direkt till Lendo där du själv kan kika på vad de har att erbjuda. Du kan läsa om deras tjänst och själv ta ställning till om du behöver använda den. Jag vill bara betona att det är kostnadsfritt att använda tjänsten.

#lendo

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer