Kommande 1-årskalas

Nu är det förvisso inte ett kort taget idag, men det är rätt kille på foto iallafall!

Idag är det drygt tre veckor kvar av första året. Den 29 november fyller Noah 1 år. Ett år! Tänk vad tiden gått fort egentligen. Han är ju ingen bebis längre (och nu dröjer det nog åtminstone 1,5-2år tills nästa bebis tittar ut!)
Vi har inte ens tittat på det här med presenterer än. Ja, jag vet - "ute i sista sekund", det är sån jag är. Alltid. Kanske är dags nu - för kommer jag orka springa runt och kika efter presenterar som nyopererad? Svårt att tänka mig det...

Det blir ju bara ett litet kalas för de allra närmaste, Noah leker ju inte med andra barn än sina bröder typ. Ja, inte som kommer hem hit iallafall. Men vi funderar ändå på att göra det lite kul med något roligt kalastema - tips på kalastema till en ettåring? Vad säger ni?

Och presenter. Jag om någon borde väl veta vad man köper till en ettåring, men jag har verkligen blackout. Kläder kan ju vara kul, absolut, i storlek 86 då. Rasmus och Jonathan hoppade ju nästan över den storleken så det finns inte mycket alls där. Och kanske en bultbräda? Klossar? Han älskar att sitta på golvet och bygga torn m.m. så klossar hade kanske varit kul. Vanliga träklossar har vi dock, så det får ju gärna vara något nytt, annorlunda mot det vi har liksom. Eller ett stapeltorn?

Ja, det är svårt det där, men vad köpte ni senast ni köpte present till en ettåring?
Lämna gärna lite tips!
  • Noah
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer